Hoppa till innehåll

Gästbok

Vad skoj att du hittat till vår sida. Lämna gärna ett tassavtryck  🐾🐾 🤗

31 kommentarer till “Gästbok”

 1. Vad kul att ni ska testa på spår. Jag tycker ju brukset är superkul alla grenarna, hihi. 😆 Lydnaden är inte så superklurig. Inte lika petigt som lydnadslydnaden. Det är nog inga problem att köra fritt följ med en 6-åring. Bara att belöna mycket.:biggrin:
  Jaha, dina jyckar gillar inte ziwipeak. Fleur älskar. Använder det som godis. BrommaZoo, måste tycka jag är knäpp har varit och köpt massor med provförpackningar. De är billigare än att köpa storpack. Sedan finns K9, verkar också ok. Fast ännu dyrare :pinch: :sick:

 2. Fin ny header!! :w00t: Ja Fleur gjorde sig illa i ryggen (tror jag) i juli. Nästan hela sommaren har traskat koppelpromenader, suck. 🙁 Nu är hon bättre:biggrin: , men jag är fortfarande orolig att skadan ska gå upp om hon studsar runt för mkt.
  Håller tummarna på lördag.

  Hej på er!

  1. Ja det gör jag med, det var röj på stranden i Spanien :w00t:
   Håller på att uppdatera med ett nytt inlägg men det kommer alltid en massa saker emellan 🙁
   Vi ses väl i Märsta på lördag?

 3. Ja vet. Det är livsfarligt och jag gillar henne supermycket, men vet ju att jag inte kan ta henne, så hjärnan är inställd på det. Hoppas bara hon kommer till ett bra hem. Hon är väldigt älskvärd:heart: och verkligen ingen superjobbig riesen. Utan ganska cool.

 4. Ja vet. Det är livsfarligt och jag gillar henne supermycket, men vet ju att jag inte kan ta henne, så hjärnan är inställd på det. Hoppas bara hon kommer till ett bra hem. Hon är väldigt älskvärd :heart: och verkligen ingen superjobbig riesen. Utan ganska cool.

 5. Ett smile eller så är det början till en morrning, för att jag ska hålla mig ifrån hennes ben…. :dizzy: 😉

  1. Hahahaha, Franz var likadan men det blev aldrig mer än morr, sa jag “loss” så släppte han direkt eller svalde det helt om det gick :shocked:

 6. Elizabeth m Fleur

  Trevligt att vi kunde muntra upp eran lunch! 😆 VBK i det här sammanhanget var faktiskt vaxholms bk, men tycker det finns finfina promenad stigar i väsby med, fast inte direkt vid klubben, kanske. Ja knät är bättre, mkt bättre, men ngt gick ändå sönder, men troligen bara mjukdelar och nu har det läkt med ett ärr på insidan. Kännbart från utsidan :dizzy: . Huvudsaken det (knät) fungerar och inte gör ont! Tycker också vi borde få till en träning ngn gång! Om inte annat måste jag ju överlämna portos vandringspris! :biggrin:

 7. Nej, nej… Fleur är inte 84, bara typ 69. Då klara men milen lätt 😉 . Hon är faktiskt ganska hurtig fortfarande. Bara nu när alla vattenpölar är uttorkade som det blir lite extra flåsigt. Försöker jogga tidigt, innan det blir för varmt. 🙂

 8. Tack Ulla. Nu var det i ärlighetens namn inte jag som tog just den där sista höstbilden, ;-). Fast jag tar åt mig ändå :biggrin:

 9. Ja den var inte helt billig, men kunde inte hitta ngn billigare. Den storlek jag köpte kostade 550 kr. Den är 70 cm lång. Det fanns även 40 cm, 55 cm, 85 cm och ev ngn mindre. Det blir billigare ju mindre den är. Köpte min på en rehab-butik för människor. Har kollat på nät på övningar man kan göra. Det finns säkert massor man kan hitta på. Just nu får Fleur bara klättra över den och studsa på den 😉 .

  1. Fanns den inte billigare på nätet? ska kolla lite. behöver nog en 70 till mina också. Har kört ganska mkt med Axel på Ikea luftkudden.

 10. Hej Ulla, jättekul att läsa om era fina skägg! Följer dig ju också på FB, alltid lika spännande att läsa om allt ni företar er. Hade själv en “mellis” tidigare, Makita, svart tik från Barrall’s i Vårgårda (tror inte de finns längre). Hon fick somna in 2013. Nu har jag en p/s dvärg, Siri, från Kennel New Era i Huddinge – Siri är min följeslagare i vått o torrt, älskar henne djupt! Vi hittar på en massa kul tillsammans, och hon ger mig guldkant på tillvaron!! Bästa hälsningar, Kristina Munther och Siri på Ekerö

  1. Hej Kristina
   Kul att du följer oss och kul att du skriver nåt här!!
   Ska försöka hålla liv i hemsidan/bloggen lite bättre än vad jag gjort tidigare….

 11. Eva-Lena Andersson

  Hej,
  Vad roligt det var att läsa om allt vad dessa “herrar” åstadkommit. hls Eva-Lena & Chevy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *