Hundmässan 2010

 Jag hade tänkt ställa Axel men valde att inte göra det eftersom hans immunförsvar efter vacc reaktionen troligtvis inte är vad det borde vara och jag vill inte utsätta honom för ev smittor som kan finnas i hundsamlingar av denna storlek, dessutom är det ganska stressande för vovvarna i den miljön.

Jag åkte dit o shoppade istället. Några nya aktivitetsleksaker från Nina Ottosson blev det och även 2 supersnygga reflexväster från Hurtta.

Axel är väl måttligt förtjust i sin nya snygga reflexväst

Överförtjust var han däremot när han fick prova den nya “godis” leksaken från Nina Ottosson!

1 kommentar till “Hundmässan 2010”

  1. Vad kul med nya grejer. Axel ser lika nöjd ut som fleur brukar göra över kläder. Hade tänkt köpa en fleeceoverall på mässan till F, men det var billigare i djuraffären visade det sig, så det blev inget från mässan igår. :blink:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.