Hoppa till innehåll

Minus 34,8 grader

  • Åre

Igår kväll var det många många minusgrader i Åre, termometern visade 34,8 iskalla minusgrader, huuuuuu!
Vi bestämde oss för att åka hem idag i s f på fredag. När det är så kallt går det inte att göra så mycket, åka skidor är inte att tänka på och prommisarna med vovvarna blir max 30 minuter i mycket mycket rask takt.
Även om schnauzer är ett tåligt hundsläkte så fick båda vovvarna kramp i tassarna så fort vi stannade till det minsta. Hugo den stackaren skulle baja i en snödriva men fick kramp i både en fram- och en baktass så det blev “lite” svårt att hålla balansen.

När vi kom hem till Täby var det bara – 12, riktigt skönt. Funderar på att plocka fram vårjackan till imorgon :ermm:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *