Stora Skuggan

Igår kväll var det dags för Axels lydnadskurs igen. Det har gått lite si och så med träningen sedan förra gången för 2 veckor sedan. En av anledningarna är att det är löptikar i massor i vårt område just nu och Axel är i en knepig ålder så han har haft “lite” problem att fokusera på lydnadsträningen. Det går ju upp och ner med all träning vilket jag borde ha lärt mig, jössses, Axel är ju min fjärde schnauzer?!?!!
Det vi tränat mest på har varit platsliggningen och den kan han verkligen. Han var såååååååå duktig på kursen och låg kvar trots allehanda störningar som löptik?!?! Inkallning av Kelly (schäfertik) som låg 5 meter ifrån. Tyvärr hade han lite svårt med fokus vid fria följet men när externbelöningen kom fram så gick det mycket bättre. Nästa kurstillfälle är det tävlingspsyk med Eva Marie Wergård , trevlig och duktig tjej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *