Hoppa till innehåll

Benet höll

Hade bävat lite för träningstävlingen i Söderby Gårds gamla ridhus, mitt ben har ju inte riktigt velat samma som jag den senaste tiden, men det har blivit bättre o bättre under veckan.

Hade för säkerhetsskull kollat med klubbkompisarna om det var någon som var sugen att köra Hugo och både Helene och Anna M ville ställa upp, tack för det.

Egentligen är det ju jag som behöver mest träning och idag kunde jag köra själv, wiiiiii

Det var två agilitylopp och det första loppet gick ok förutom att jag glömde de blindbyten jag tänkt göra, senila kärring som jag är :angry:  

Det är tur att jag har en så otroligt bussig vovve :wub:   

Vi nollade och kom i a f 3:a i det loppet, hejaheja, även om vi naturligtvis inte hade den snabbaste tiden, men nollan går först!

I lopp nr två gick det bättre och både jag och Hugo kutade på bra, inte någon bc fart men Hugo är ju ingen bc utan en schnauzer, hehehe! Vår placering har jag ingen koll på eftersom vi åkte hem direkt efter loppet, Thomas och Axel var med och det var riktigt kallt i ridhuset!

Med tanke på att vi inte tävlat sedan i september så är jag supernöjd med vår insats och dessutom är jag överlycklig att benet hängde med, nu kan det bara bli bättre!!

Andra loppet gick mycket bättre och vi kutar på bra tycker jag, både Hugo och jag!

Japp jag vet, vi måste träna A-hindrets kontaktfält

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *