Hoppa till innehåll

Lördag hela veckan

Igår kväll var jag på kurs/föreläsning med Hugo i 3 timmar, kursen hette roligt nog “Lördag hela veckan”. Anledning till att jag tog med Hugo är att han är lite seg på att kampa o leka om det inte är på hans villkor, dvs efter middagen på kvällen. Leka det kan han men inte när jag vill.

Shit vilken superkul och framför allt lärorik kurs. Får ni möjlighet att gå den så gör det!!

Superkul och duktig tjej, Kickan, höll i kursen. Konceptet var att man kan få vilken vovve som helst att vilja kampa och gilla leksaker eller godis om man inte redan har en matgalen hund. Kickan hade med sig ett levande bevis på detta, bc Flash, som inte alls var som en bc enligt henne själv utan mer som en sankt bernard eller liknande.

Innan jag kom dit tänkte jag, jösses vad ska vi göra i 3 timmar och inne dessutom, men tiden går fort när man har roligt, eller hur?

Jag slutar aldrig att förvånas, man lär sig nåt nytt varje gång man går på kurs men det är väl det som är tanken, att man ska komma framåt i träningen.

Kickans slutord och det är visdomsord, när du tänker Träning så ska du tänka Belöning. Kickan tycker att man ska fokusera mer på belöningen och hur belöna optimal mer än vad vi gör idag när vi tränar.

Nu ska jag börja träna kamp med Hugo, vore väl synd o skam om jag inte skulle kunna lära den vovven kampa o gilla leksaker eller….

Som grädde på moset kom Sandra Pettersson förbi med en massa roliga och billiga leksaker som hon syr själv. Jag kunde inte låta bli att köpa några. Dessa två kostade tillsammans bara 100 spänn  :biggrin:

Visst e dom fina och riktigt poppis hos vovvarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.