Hoppa till innehåll

Tillbaka på ruta 1 igen

Trodde väl aldrig att Axels problem med magen skulle hålla i sig över 2 veckor men ack vad jag bedrog mig. Igår var skiten igång igen 🙁

Igår blev det ingen mat och inte idag heller, måste ju få ordning på lillgrabben. Inte lätt att smyga med mat till Hugo utan att Axel märker det.

Dietmat blir det i minst 1 vecka till, ris, kokt kyckling och morotspuré, om jag nu får stopp på eländet med 2 dagars fasta, behöver jag säga att han är vrålhungrig och vikten går stadigt neråt.

Nåt veterinärbesök blir det inte tal om för då får han bara antibiotika och då pajar ju magen ihop totalt. Så blev det med min gamling Franz. Hans mage blev sig aldrig lik efter medicineringen i samband med magproblem.

9 kommentarer till “Tillbaka på ruta 1 igen”

 1. Du kanske redan har testat men om inte så prova Canikur (receptfritt på apoteket), väldigt effektivt på mina hundar i alla fall. Hoppas allt är bra annars!
  //Katta med Basil o Myzak

  1. Provade det på Franz, det funkade kanon, men Axels problem sitter mer i tarmen än i magen så jag tror inte att det funkar, men tack för tipset!

 2. Jag skulle också kolla om du testat Canikur, hade det på Kela när hennes mage pajade ur. Sa ju först att jag inte haft en sådan jätte magsjuk hund men sen kom jag på att hon vart ju hel sjuk. Hamnade på Bagarmossen till och med. Nåt större resultat av inläggningen vart det dock inte. Tog flera veckor innan hon kunde äta vanlig mat och då fick det bli Hills dietfoder i flera månader. Ge Axel en puss från oss:heart:
  Kram
  Susanne

 3. Hejsan, sicken snygg blogg ni har nu. Kanske de finns en liten datanisse i dig ändå hihi.. :tongue:
  Men hur går de för stackars Axel får ni någon ordning på hans mage? Jag har verkligen inget bra tips att komma med, tyvärr 🙁
  Kramar Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *