The Wizard har ”landat”

Idag träffade jag för första gången, men låångt ifrån sista, lille Olle, Ollivander Desarma Artax Angels, som flyttat in hos Wickman-Larsson flocken🙏🏻 Olle är precis som Theo en import men inte från Tjeckien utan från Polen och kennel Artax Angels🤗

16 veckor gammal är han och en riktigt fin liten ”toaborste” med superfin päls, snygg svans och ett fint huvud👌🏻Pigg och alert som alla skäggisvalpar får man väl säga🤣 Trodde väl aldrig att jag skulle säga detta🙄 MEN jösses nu blev jag ju sugen på valp igen😳 Theo e ju bara 2 år så det är INTE aktuellt eller? Vi ska ju inte ha 4 skäggisar….eller🙄😅

Nääääää det ska vi INTE‼️

Snart ska Olle få träffa sina ”schnauzerkusiner” Hugo, Axel och Theo🐾🐾🐾🐾🤗


Började klia i trimfingrarna direkt😂 Skadad? Jag? Näää hur kan ni tro det🤪

Matte Birgitta med fina lilla killen🥰
Actionbild, inte en tass i marken😅
Finns mkt att undersöka…
E de inte lunch snart😋
Toaborste? Jag??
Sååååå fin är han lille Olle🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *