Hoppa till innehåll

Nästan på spår

Axel är nästan på spår efter rabiesvaccinationen, men det höll i sig i 10 dagar. Jobbigt har det varit för vår stackars lilla kille.

Provade med vom men det funkade inte. Inte ens kaninmage fick stopp på eländet, mycket märkligt.

Vi åkte till Tyskland i måndags eftersom Axel mådde lite bättre då och trodde väl att han skulle pigga på sig under resan men inte det inte. Var väl inte världens klokaste beslut att ge sig ut på resa men det är lätt att vara efterklok när man har facit i handen eller hur…

Tanken var att vi skulle åka hem i fredags men vi åkte redan i torsdags. Inte roligt att bo på hotell med en vovve som ska ut nattetid och som lägger “pizzor” på hotellmattan, suck.

Axel har varit så himla hungrig eftersom jag först svälte honom i 1 dygn för att få stopp på magen och sen inte vågat ge honom så mycket mat eftersom magen och tarmen behöver vila.

Igår när det serverades kokt kyckling och ris så trodde han nog att det var julafton.

Verkar som att magproblemen gjort honom tillfälligt känslig för fett, nu blir det dietmat nån vecka framåt så att magen får ta igen sig.

Han är så go våran Axel, glad och snäll trots att han inte mått så bra.

Glömde kameran varje gång vi gick ut i Tyskland så det blev bara denna slappa bild från hotellrummet, men vi hade i alla fall tur med vädret, sol och + 14.

Skönt att få ta igen sig i sängen efter prommisen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *