"Ekhagengänget"

Ikväll var det premiär för lydnadsträning med “ekhagengänget”, vi är några som gått lydnadskurs för Katarina och vi försöker få ihop en träningsgrupp som ska träffas varannan vecka.

Ekhagengänget består, förutom jag och Axel, av; Helena och Kelly (schäfer), Petra och Freya (labbe), Kerstin och Leya (cavalier), Jessica och Smilla (springer), m a o idel trevliga tjejer.

Idag blev det bara Helena med Kelly och jag med Axel och Hugo. Vi hade supertrevligt ändå.

Det är alltid mycket trevligare att träna tillsammans än ensam. Dels får man 1 par ögon till som ser det man inte själv ser och en massa bra idéer och nya infallsvinklar och det är verkligen toppen.

Jag har en viss förmåga att “fastna” lite i träningen men med träningskompisar är det snabbt avhjälpt.

Axel var riktigt pigg o fokuserad, han har varit lite seg sen vi kom från Spanien, blev nog lite för mycket för honom, men nu var han rolig att träna med igen. 

Fria följet gick mycket bättre än tidigare och med kommendering blir det riktigt tävlingsmässigt, Axel verkar känna att “nu är det allvar” och då blir han lika fokuserad som jag. Duktig grabb.

Vi gjorde en platsliggning där även Hugo fick vara med men det blev verkligen en utmaning, i några träd 20 meter från oss for en ekorre runt och prasslade. Hugo fick 4 meter hals och både Kelly och Axel låg och vädrade, men dom låg kvar, strålande får jag säga.

Helena och Kelly är jätteduktiga men idag var Kelly lite trött i mössan enligt Helena. 2 timmars spring i skogen på fm när Helena plockade svamp och sen ett spår på det, jag tyckte att hon var superduktig ändå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *