En olycka händer så lätt….

Japp det kan man lugnt säga :shocked:

Vi håller på att packa ett släp för att åka till tippen med “lite” skräp efter renoveringen…Vovvarna är som vanligt med och kollar läget :wub:

Vi har ju en s k robotgräsklippare som vi döpt till Selma, jag har faktiskt funderat lite på vad som skulle kunna hända med hundarna när hon klipper och tänkt att svansarna kanske skulle kunna komma under där knivarna är men hur skulle det kunna hända…. ja det kan man fråga sig…alltid lätt att va efterklok eller hur  :getlost:

Hugo hör ju nu förtiden ganska dåligt så när han sitter och kollar vad vi gör när vi lastar så hör han inte Selma när hon kommer, jag ser inte heller att hon kommer, men visp så piper Hugo till och jag ser att hon har kört över svansen och stöt till honom vid svansroten, jag tänkte att han kanske blev rädd när hon kom och att det inte va så farligt…

Ser att det kommer lite blod från svansen nästan högst upp så jag går in och hämtar ngr bomullsrondeller för att torka rent och kolla vad som hänt…

Men jösses när jag kommer ut typ max 1 (en) minut senare så har han en stor blodpöl under svansen :cwy:

Nu blev det bråttom, försökte få stopp på blödandet vilket inte lyckades särskilt bra…ringer vår veterinär som förklarar vad jag kan göra för att stoppa blodflödet, för det var verkligen ett blodflöde, det bara pumpade fram så fort jag släppte mitt tryck på såret :unsure:

Jag försökte i 2,5 tim innan jag gav upp och insåg att såret måste sys…iväg till Kungsängens Veterinärklinik (den bästa i landet) och där syr vetten Agnes 4 stygn!! Hon berättade att det inte var lätt att få ihop såret eftersom det är stora blodkärl som går ytligt i svansen!!

Puh vilken pärs  :unsure:

På väg till veterinären med omknuten svans för att stoppa blödningen!!

Rakad och sydd råttsvans…Stackars Hugo

Inre riktigt läkt efter 14 dgr så skorpan får ramla av sig själv, vågar inte riskera ngt mer blodbad!!!

Kan tillägga att Selma får bara klippa sena kvällar och tidigt på morgonen numera!!!

M a o inte när hundarna är ute i trädgården!!

Allt för att detta inte ska hända igen!!

Hugos favvo plats när värmen blir för jobbig och sen blev han trött av ståhejet kring svansen, stackars killen!!

Axel blev lika trött han av allt ståhej, han har en rolig sovstil han!!

 

Lite trevligt har vi hunnit med oxå :happy:

Äntligen fick vi träffa Birgitta och skäggis fabrorn Raffe!! Hugo och Axel visade Raffe det absolut godaste gräset norr om Stockholm, det finns vid Gullsjön i Täby!! Raffe höll med och mumsade på han oxå !!

Vår purpurapel blommade helt hysteriskt i år!! Var bara tvungen att föreviga den tillsammans med grabbarna bus!!

Vi har oxå varit hundvakt åt dotterns bulle tant Tiquila snart 13 år, hon sover mest hela dagarna men hänger i a f med på en liten kortis på morgonen!!
Hon e sååå snäll den vovven!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *