Hoppa till innehåll

Träningstorka….

Japp det har varit både träningstorka och bloggtorka sen dryga månaden :whistle:

Känns som att vi tar nya tag varje vecka och sen rinner det ut i sanden…..

Axel är riktigt taggad och duktig men vi kommer liksom inte vidare när det inte blir någon kontinuitet i träningen :blush:

Vår bästa träningskompis har börjat jobba dagtid, verkligen sorgligt, vi tränar ju så himla bra tillsammans!!!

Det är superviktigt med bra träningskompisar som man funkar med,  jag har tappat lite fart (läs “all” fart) med tanke på bl a detta. Bra träningskompisar växer verkligen inte på träd 🙁

Visst det har kommit mycket emellan som tagit mycket kraft och energi, för tidigt födda barnbarn som nästan strök med :unsure:

Det har tagit både kraft och energi…..

Som tur är så är lillkillen, som heter Oliver, en riktigt stark liten krabat som repat sig och troligen får komma hem med mamma Linda till resten av familjen till helgen :happy:

Som om inte det var nog så stötte vi på patrull i samband med vårt tillbygge,  ca 80 cm ner i marken har vi BERG BERG och åter BERG :shocked:

Vem har sagt att livet är enkelt….inte jag 🙁

Nåja allt verkar lösa sig förutom träningen och träningskompisen, som är en superviktig del, men vi får försöka att komma igen i alla fall!!!!

Det blir snart en tur till Åre :wub:  och förhoppningsvis återvänder träningslusten ordenligt efter det….men nån elitstart blir det inte i år….

Skönt att skriva av sig lite :tongue:

4 kommentarer till “Träningstorka….”

 1. Livet går lite upp och ner! Tur att det verkar bli bra till slut. Bara träningslusten som ska komma tillbaka också. 😉 Ni ska kanske köra något annat ett tag och återfå lusten till lydnaden? T ex viltspår? Helt annat tänk att träna spår. Man kan köra FH-spår också, också bara spårning, fast mer uppstyrt än andra spår. Kan det vara något??

  1. Japp så är det Elisabet!
   Har faktiskt funderat på det och att ta upp rallyn med Axel, viltspår har jag kört m Axel ngr gånger, går kanon, så det får helt enkelt bli det ett tag. Hugo spårar ju som en riktig spårhund och har alltid gjort.
   FH-spår skulle jag vilja prova, var det det som du körde med Fleur när vi tränade ihop på VABK?
   Problemet m lydnaden är att jag kan ju inte vänta för länge….Axel är ingen ungdom och från 2017 blir det nya regler, mkt att lära om i s f

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *