Slut för denna gång….. och nytändning….

Japp då har vi kört vår sista Rallylydnads tävling innan sommaruppehållet. Den gick av stapeln på Värmdö BK förra lördagen….

Sorry har verkligen varit urkass på att blogga :blush:

Det var dubbelstart vilket jag gillar, 2 tävlingar i en smäll 🙂 Första starten gick riktigt bra, några småmissar från min sida men vi fick ihop 98 poäng vilket gav klassvinst av 22 startande :happy:

Film på den bravaden;

Alltid lika trevligt att stå överst på prispallen

Alltid lika trevligt att stå överst på prispallen

Inför andra starten blev jag  ganska nervös eftersom domaren var en kompis till Axels uppfödare Susanne, tänkte att “nu måste jag visa mig på styva linan” vilket självklart hade precis motsatt effekt :getlost:

Såklart gick det mycket sämre, många missar från min sida, skit bakom spakarna m a o :blush: , 82 poäng skrapade vi ihop och blev i a f godkända, placering 8 av 23 startande.

Klant tant :angry:

Film på den rundan som man kunde önska både ett och annat av…..

Nåja nu kan vi lägga ytterligare en titel till Axels kennelnamn, RLD F, fint ska det va :wub:

Är faktiskt riktigt stolt över både Axel och mig själv, på 6 tävlingar har vi klarat att ta 2 nya titlar :w00t:

Tack för det :happy:

Så var det då funderingarna på nytändningen/omstart inför vår Elitsatsning i höst, har velat fram o tillbaka :unsure:

Ska vi eller ska vi inte??

Har tränat ganska flitigt men det är MYCKET som ska klaffa för att ens komma i närheten av ett 1a pris, han är jätteduktig min skäggis, vi har ju tagit oss ända till Elit och har både LPI, LPII och LPIII, så ingen skugga ska falla på honom :wub:

Mina tankar går lite så här; Vi har kommit långt, ska vi bara “slänga” allt vi kämpat och tränat för i papperskorgen?? Kanske ska köra de första elitstarterna som träning för att liksom känna oss för hur vi ligger till?

Dessutom blir det ett riktigt långt sommaruppehåll i år, dryga 6 veckor, kan ju inte släpa med Rutan, apporter, koner och vittringspinnar på semestern när jag vet att Axel kommer att var trött av både värmen och allt vandrande och vi har inte hur mycket plats som helst i bilen…..

Men ibland går träningen bättre efter ett uppehåll, så var det i a f i vintras :biggrin:

Det gäller att se det positiva i det mesta eller hur 😉

1 kommentar till “Slut för denna gång….. och nytändning….”

  1. Elizabeth o föeur

    Vad duktiga ni varit. Raskt marscherat. Klart ni inte ska slänga allt lydnadsträning i sjö. På’t bara i höst. Tror inte vila är fel, ibland blir det bara bättre. Ja, vi har hunnit med både det ena o det andra under åren. Men vi har också hållt på länge nu. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *