Kurshelg

Det var riktigt längesedan jag gick någon kurs i lydnad, men i helgen var det dags :happy:
Toppen att vi fick plats på Emma Willblads kurs på DTBK, hade länge velat gå en kurs eller clinic i fotgående hos Emma men inte lyckats få ngn plats!
Helgen började redan på fredagskvällen med en föreläsning i “Belöningsteknikens utmaningar”, riktigt bra föreläsning och jag fastnade för Emma redan då  :biggrin:

Kl 09:00 på lördag var det dags för första kursdagen och jag blev verkligen inte besviken, trevligt gäng men framförallt en riktig superkursledare. Vill man gå en lydnadskurs så kan jag varmt rekommendera Emma!!!

Dag 2 var också toppen, trodde att Axel skulle vara riktigt seg och jag med men det var så toppenkul så trött hade ingen av oss tid att vara :happy:

Det har faktiskt aldrig hänt att jag blivit lyrisk de få gånger jag går på kurs men denna gången var det många aha-upplevelser :w00t:

Emma prickade in “problemen” direkt och hittade lösningarna, som i många fall funkade direkt!!!!

Ett av Emmas tankesätt var “jag är inte intresserad av vägen, bara målet”, m a o träna så att du får momentet att fungera, hur du tränar spelar ingen roll bara det funkar!!!!

Kursen hade precis den effekt som jag hoppats på, en nytändning i lydnadsträningen och taggade till ordentligt inför Elitstarten till hösten(förhoppningsvis….)

Som grädde på moset hade jag en superpigg och arbetsvillig skäggis med mig båda dagarna, jösses vad han är duktig min fina Axel :wub:

Supertrevlig grabb att ha med sig på alla möjliga tillställningar, träning som tävling, precis lika duktig som sin far Hugo :wub:

Håller tummarna att vi får till en uppföljningkurs i höst, skulle vara toppenkul :biggrin:

Har funderingar på att köra nåt privatpass för Emma om vi stöter på patrull i träningen  🙂

 

Mina fina grabbar

Mina fina grabbar

 

1 kommentar till “Kurshelg”

  1. Elizabeth m Fleur

    Låter spännande med kurs för Emma Willblad. Kul att det blev så bra. Hade också gärna gått en träningshelg med henne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *