Hoppa till innehåll

Lite upp och ner

Jag försöker träna så mycket det bara går men ibland sätter ju vädret ordentliga käppar i hjulen, snö och drivis är ju inte toppen att träna i så då får man pilla med lite smågrejor inomhus. Nu har vi ju inte världens största hus :tongue:  så vi har inte mycket plats inne men som sagt lite smådetaljer kan man alltid få till 🙂

Sen åker vi ju till Åre stup i kvarten så här års och där blir det ingen träning alls nästan, svårt att träna med vovvar som däckat efter att ha kutat i längdspåret :happy:

Vet inte vad som flög i mig för nån vecka sedan, helt plötsligt hade jag anmält mig och Axel till 2 starter i Rallylydnad nybörjare på BroHåbo BK i mitten av april :shocked:

Känns som att vi behöver göra lite annat än att bara traggla Elitmoment, märker på Axel att han tappar sugen ibland när man nöter och nöter, spelar ingen roll vad det bjuds på i matväg :ermm:

Visst han gör det han ska men inte med samma fart och fläkt som vanligt, han verkar faktiskt lite vårtrött om jag ska vara ärlig och vem är inte det :sleeping:

Nåja han verkar tycka att Rally är roligt och det tycker jag med så vi får varva mellan det och Eliten.

När det gäller Rallyn så är det faktisk mycket svårare än vad man tror, man får inte göra så och inte så, man ska stå ihop med fötterna, ja jösses en massa regler är det så vi får se hur det går :whistle:

Hugo hänger som vanligt med i den allmänna träningen av Axel, skulle nog kunna ställa upp med honom i både Lkl 1 och i Rallyn men jag avstår. Räcker faktiskt ganska bra att tävla med en vovve!!

Lite cykelträning har vi kommit igång med nu när det är hyfsad bart på marken, precis som om inte det räcker med att kuta i längdspåret sa grabbarna bus!

1 kommentar till “Lite upp och ner”

  1. Rally är inte så lätt som det verkar. Kanske för hunden, men inte för föraren. 😉 Vad kul det ser ut när ni cyklar. Jag körde skidor med fleur när hon var 3-4 år. Huj, vad det gick. Behövde bara staka lite i uppförsbackarna, annars var det bara att försöka att inte ramla. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *