Hoppa till innehåll

Uppförsbacke…

Precis så känns det just nu i lydnadsträningen :cwy:

Visserligen har vi haft träningsuppehåll sedan strax innan jul men ändå varit några ggr i Arningehallen tillsammans med bästa träningskompisen Susanne och hennes rottis Axa och kört lite superkorta pass med nåt delmoment innan maten men…..

Det känns som att Axel har tappat precis ALLT och det har faktiskt inte hänt förut, fast vi haft uppehåll nästa 8 veckor på sommaren och alltid flänger fram o tillbaka till Åre under vinterhalvåret och bara åkt skidor och inte tränat nåt :whistle:

Fria följet är sämre än när vi började tävla i klass 1 och det vill inte säga lite :pinch:

Kan faktiskt inte fatta att det är samma hund som kammade hem en 9 !!!!! på samma moment när vi startade vår sista start i klass 3 i höstas :getlost:

Rutan känns som när vi precis började träna den och resten av momenten är för att ta till i underkant… EN KATASTROF :ermm:

Det som funkar ganska bra är Fjärren, tack för det….

Vet ej om han är vintertrött eller om det är något annat, hans känns superseg i träningen, ingen riktigt gnista, men är pigg&glad på prommisarna och som vanligt hungrig som tusan….

Axel brukar ligga och pipa och ibland skälla när jag kör med Hugo men han bara lägger sig och vilar. Piggar han inte på sig blir det väl en tur till vetten för att kolla lite värden och allmäntillståndet.

Som sagt, “lite” uppförsbacke just nu och vi får väl se om vi får till det så vi kan starta i Eliten, skulle jag starta nu skulle vi få typ inga poäng alls :ninja:

Får se om jag orkar “spotta i nävarna” och komma igen…är faktiskt inte så säker på det 🙁

Positivt inlägg eller hur??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.