Hoppa till innehåll

Uppnått delmål….

Tävlingsåret 2014 är slut för Axel och mej och de mål som jag satt upp har vi faktiskt klarat :w00t:
Tanken var att vi skulle ta LPIII under året vilket vi också gjorde :happy:

Vi har gjort 16 starter i Lydnadsklass 3, skam den som ger sig, och tagit 5 (fem) 1a pris :biggrin:

Det kan tyckas som många starter men man får också en viss tävlingsvana och de sista starterna kändes det verkligen som att “de här kan vi nu” och det var en ganska skön känsla 🙂

Förutom 1a priserna har vi tagit 4 st 2a pris o då varit riktigt nära ett 1a pris med som mest 8 poäng ifrån och som minst 4,5 poäng ifrån, men nära skjuter ingen hare även om det känns riktigt surt att vara såååå nära :getlost:
6 st 3e pris, i dessa fall har vi alltid nollat 1 moment, och katastrofen 179 poäng och 1 st 0 pris då vi nollade 2 moment :whistle: , men det är helt otroligt att vi bara fått 0 pris en gång, det är jag riktigt stolt över :tongue:
OCH vi har faktiskt aldrig kommit sist i startfältet, riktigt stolt över det oxå 🙂
Lite statistik hur vi varit p prispallen och det är nåt alldeles speciellt att stå där med en skäggis som ursprungligen är en råtthund och ingen lydnad-/brukshund 😉

9 gånger av 16 starter har vi stått på prispallen :w00t:
4 st överst på pallen som vinnare :happy:
4 st 2a placeringar
1 st 3e placering

Nu siktar vi mot nya mål och det är väl egentligen vårt slutmål, att starta i Elitklass, ta 3 st 1a pris och att Axel blir Lydnadschampion, den titeln skulle sitta riktigt fint på min skäggis :wub:

Det är inget som kommer att gå lätt som en plätt, det är mycket som ska tränas in och det är mycket som ska stämma när vi startar så det kommer att ta sin modiga tid, det är bara att köra igång med träningen.

Med lite tur kanske vi kan starta i slutet på maj annars får det bli till hösten 2015….

Min fina skäggis

 

7 kommentarer till “Uppnått delmål….”

  1. Bra kämpat! Det är verkligen en trevlig känsla att stå där överst på prispallen med sin råtthund. :biggrin:

  2. Grattis till LP3. Bra jobbat med en “råtthund” :biggrin: . Kommer ihåg under min aktiva tävlingstid att det var sällan eller aldrig någon schnauzer med på tävlingarna vi ställde upp i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *