Min härliga skäggis!!!

  • Tävling

I helgen körde vi en dubbelstart i Lydnasklass 3 på BroHåbo BK, underbar klubb att tävla på och underbara domare och funkisar :happy:

På förmiddagen gick det riktigt bra, vi fick startnr 1 så jag hann inte riktigt bli nervös. Hade egentligen ingen anledning att vara nervös eftersom vi hade vårt LPIII redan men man vill ju prestera varje gång även om detta var en bonustävling s a s….

Axel fick egentligen starta i Eliten redan förra hösten när han fick sitt första 1a pris i Lkl 3 på MärstaSigtuna BK i slutet av oktober, men varken Axel eller jag var redo med Elitmomenten eller erfarenhetsmässigt för att starta i Eliten då!

Eftersom han hade LPI och LPII redan så tänkte jag att det kunde vara bra att ta ett LPIII, men egentligen var det bara för att få lite mer tävlingsrutin och känna att han håller ihop hela programmet. Det blir ju inte direkt lättare i Eliten för att ta till i underkant :ermm:

Vi slog till med ytterligare ett 1a pris, 270 poäng och en 2a placering av 6 startande, på prispallen igen, tack för det :happy:
Domare Mimmi Johnson Berger, trevlig bekantskap 🙂
Betygen som vanligt under fliken Axel/Lydnad.
Mest stolt är jag över HoppApport 9, Vittringsapportering 8, Fjärren 9 och Helheten 9 :w00t: , kommentar “Fin kontakt och samarbete, tappar lite mot slutet”

Film på den bravaden

Glad matte på prispallen m finaste skäggisen

Det gjorde vi bra eller hur matte!

Eftermiddags passet blev inte lika lyckat :whistle:

Brukar sätta Axel i bilen för lite vila men tyvärr var det ett fruktansvärt liv i en av bilarna på parkeringen så någon vila blev det inte tal om, han kändes rätt mosig när vi skulle starta och dessutom var jag riktigt nervös eftersom det var Bengt Neteborn som dömde och jag gärna ville ha revansch från i våras när Axel hade glömt sin hjärna i bilen på fmpasset den gången :getlost:

Det blev ett andra pris, 251 poäng, bara 5 poäng från ett 1a pris men nära skjuter ingen hare som bekant….
Vi kom i alla fall på andra plats igen och fick stå på prispallen för andra gången denna dag, trevligt 🙂
Jag är ändå riktigt nöjd med några av betygen;
Sättande 10, Metallapportering 8, Vittringsprov 9 :w00t: och Helheten 8,5 med kommentaren “Trivs ihop”
Japp det gör vi faktiskt :wub:
Som vanligt finns alla betyg under fliken Axel/Lydnad!

Filmer blev det många på den bravaden eftersom den toppengulliga tjejen som hjälpte mig med filmningen stängde av efter varje moment, tyvärr…..
Fick en gullig kommentar från henne när hon återlämnade iFånen efter filmningen, “Du har i a f den vackraste hunden på hela klubben idag”, tänk er sedan att hon säger det på sjungande finlandsvenska, man kan ju bli toklycklig för mindre :happy:

Börjar bli tjatigt det här, hahahaha

Nu har vi en bonustävling kvar i Lydnadsklass 3 och den blir på SolnaSundbybergs BK 4/10 :cheerful:
Håll tummarna att vi sätter den för sen blir det Elitmoment för hela slanten :unsure:

När blir vår start i Eliten kanske nån undrar… Skulle tippa på sensommaren 2015, om vi har tur :whistle:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *