Knivsta x 4

Igår var vi och tävlade kvällstävling i Knivsta, totalt körde jag 4 lopp, 2 x agility och 2 x hopp. (Låååååååångt inlägg)

Perfekt att få chansen att köra så mycket på en kväll. På PM stod det att det var 2 banor parallellt så jag tänkte att det inte skulle ta så lång tid, helt fel av mig, det var bara en domare, Lena Carlsson, och hon kunde ju bara köra en bana åt gången eller hur? Tyvärr blev det segt som tusan.

Vi kom dit 16,30 och första banvandringen var 17,00 och vi var klara med vårt sista hopplopp 21,45 men då var det 15 kvar i vår klass och sen skulle medium och small köra, undra när Lena o Maja kom hem som körde i small?

Det var en sak som jag tyckte var lite konstigt med tävlingen och som jag aldrig varit med om förut, domaren körde som föråkare med sin hund och verkade bestämma referenstiden efter det, är det nån mer som varit med om det?

Det positiva var att det var roliga banor!

Nu till mina lopp!

Jag hade bestämt att jag skulle testa blind byten som mycket jag kunde för att få till lite fart och det funkade ibland och ibland var jag för sen och fick hitta på en annan lösning som förstås inte funkade lika bra. Virriga tant!

Ser på filmerna att jag fegar ibland och då tappar vi oxå tid, jag måste lita mer på Hugo, han vet ju vad han ska göra och behöver ingen som håller i handen, förlåt, tassen när han ska hoppa.

Är ändå nöjd med loppen och min nervositet är som bortblåst, nu känns det mer som att är det nån krånglig passage på banan så blir jag taggad hur jag ska lösa den i s f skitnervös och jag kommer ihåg banorna utan problem, tack för det!

Första loppet för kvällen var Agility a, riktigt nöjd med starten, min handling syns inte så bra men jag gör ett blindbyte före hindret som står innan tunneln och det funkade perfekt. Sen krånglade det till sig vid gungan/slalomet för jag inte hann göra det jag tänkt.

Agilitylopp b, klantade mig rejält i starten, men är supernöjd med staketet på upploppet efter gungan. Vi nollade och fick placering 3/18 men tyvärr ingen pinne. Om jag hade fixat starten så hade vi haft pinnen som i en liten ask. Tänk om inte om fanns…

Kvällens första hopplopp, svängen efter däcket blev lite stor eftersom jag var sen att visa nya riktningen. Sen klantade jag till mig vid slalomen eftersom jag var sen som vanligt och fick inte till det riktigt med bytet innan blå tunneln på upploppet, men kul var det!

Sista hopploppet blev det för mörkt att filma, men jag diskade oss på 4 hindret som var en tunnel som Hugo tog två ggr,

2 kommentarer till “Knivsta x 4”

  1. Morsning 🙂
    Duktiga Hugo som försöker göra som matte säger men de är inte så alltid så lätt hihi 😀
    De var riktigt trevliga lopp. Kul med alla kontaktfälten som flyter på och framför allt blindbytena. Snyggt jobbat 🙂
    Kör så de ryker och lycka till i helgen!
    (visst skulle ni tävla då??)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *