Hoppa till innehåll

Mycket spring i benen…

Japp det hade Grabbarna Bus i Åre, men ingen träning alls blev det, är man julledig så är man :happy:

Vädret kunde man ha önskat mer av men det funkade :ermm:

Vovvarna fick följa med på massor med skidturer och sen har vi busat i pisten varenda dag. Godisgömmor i snön och kutande upp och ner för backen, behöver jag säga att dom sover sött efter det :sleeping:

Nyår gick lungt till, Hugo skulle helst vilja vara på utsidan och jaga efter smällare och Axel som var lite harig förut har hakat på Hugos “woooow va spännande, va e de som händer :w00t: ”

Från det ena till det andra, vi har ju ett “litet” problem när det gäller Axel och hans jaktintresse, vilket även har gällt skotrar på Åresjöns is :devil:
Jaktintresset har begränsat honom mer än vad jag vill att mina vovvar ska vara begränsade vad gäller frihet 🙁

Hugo är ju en speciell vovve när det gäller att vara lydig, får stopp på honom i alla situationer vilket är toppen :biggrin: men som sagt värre har det varit med Axel den odågan :getlost:

För att försöka få ordning på jaktintresset efter att ha försökt det mesta köpte jag för ngr månader sedan en “spraycommander”, billig var den ju INTE, men skam den som ger sig den verkar ha fått hyfsat önskad effekt.
Katter tittar han på men försöker gå i en vid båge för att inte komma för nära, perfekt. Funkade kanon när dottern med 2 katter var hundvakt.
Harar verkar han oxå ha fattat galoppen med men tyvärr har vi inte stött på ngr rådjur men det kommer väl.

I Åre är det “bara” skotrarna som är problemet men det verkar som att polletten trillat ner där med, när vi leker i pisten och det kommer en skoter så söker Axel sig bort från ljudet även om han inte ens ser skotern och ställer sig gärna i närheten av mig :biggrin:
Jag är fortfarande mkt försiktig med var jag har honom lös och för det mesta har han 15 meter lina på sig.

Lite bilder fick vi med oss från Åre, tur att vi snart är där igen :wub:

Grabbarna Bus kollar in fyrverkerierna på Nyår

Man får istappar i skägget när man springer milen i längdspåret

Så här trött blir man när man springer milen i längdspåret

Mycket spring och bus blir det i pisten

så här trött blir man när man busar i pisten

 

1 kommentar till “Mycket spring i benen…”

  1. Ni verkar haft toppen i Åre. Tack för erbjudandet med kalkonhalsar, men har för tillfället frysen fylld med kaninskrov. De verkar aldrig ta slut, men Fleur gillar den här omgången riktigt bra. Jag hör av mig när det blir mer plats :biggrin:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *