Härlig hundsöndag

Igår var det dags för den första av 2 lydnadsdagar hos Anne och Lotta i Jordbro :happy:
Tanken var att Axel skulle följa med på Annes lydnadsdag och Hugo på Lottas, men det blir ju inte alltid som man tänkt sig.
I torsdags efter ridhusträningen fick Axel nåt i magen som inte vill ge med sig :sick:
Inte en chans att han fick följa med på kurs, dels med risk för ev smitta men oxå för att han troligtvis inte skulle ha orkat, stackars lilla grabben.

Himla tur att man har två vovvar så det blev Hugo som fick hänga med på heldagskurs i lydnad, trodde väl aldrig det skulle hända att jag skulle träna lydnad med Hugo, min agilitykille, men nu har det blivit så, och riktigt duktig är han. Vem har sagt att man inte kan lära gamla hundar sitta :tongue:

Blandad kompott av hundar, 5 ekipage förutom vi.

Underbart väder och vi växlade mellan att vara ut och inne.

Anne är verkligen en superduktig och supertrevlig tjej, helt i min smak med mkt skinn på näsan och säger precis vad hon tycker :whistle:

Hugo fick godkänt på det mesta, utförandet behöver ju inte vara lika perfekt som när man tävlar Lydnad, i brukset är man lite mer översende och med tanke på att Hugo blir 7 år i sommar så är det ju inte så att vi tänker satsa på SM 😉

Nåja det var i a f en riktigt lyckad dag med många nya träningstips och många träningsfunderingar, som alltid när man varit hos Anne.

Ser nu fram emot nästa lydnadsdag som blir hos Lotta 1a april och då blir det Axels tur att följa med, och fram tills dess har vi ridhusträningarna!

1 kommentar till “Härlig hundsöndag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *