Nya tag…

Deppa ihop är inte min stil så nu tar vi nya tag :tongue:

Agilityträning i ridhuset i söndags med finaste agilitykillen Hugo :wub:
Som vanligt sköter han sig toppen och gör som matte säger för det mesta. Fördelen med att inte träna hela tiden, särskilt agility är att han blir “ganska” på och det behöver vi. Några olika kombinationer försökte vi oss på och det gick faktiskt hyfsat trots att jag känner mig ruggigt ringrostig :blink:

Igår var det dags för lydnadsträning i ridhuset och nu var det Axels tur. Han var verkligen duktig, i det närmaste full focus på matte trots att snyggingarna Kiri och Troja var där, “lite” kär är han i båda.
Blev tyvärr ingen träning tillsammans med Mia och trollungen i ridhuset denna gång men det tar vi igen nästa måndag!!

Vi har ju haft lite problem med apporteringen för att ta till i underkant och det som händer när Jessica lägger ut apporten ca 5 meter från Axel för att träna apport med Smilla är att Axel gör ett ryck för att ta den :w00t:
Wiiiiihiiii säger jag, kanske kanske ska vi få till apporteringen vad det lider, skam den som ger sig :happy:
Har jag lyckats att få Hugo att börja kampa och morra samtidigt så ska jag väl kunna få till apporteringen med grabbarna bus.

Nu ser jag fram emot privatlektionen med Anne på tisdag, jag får ta med mig båda vovvarna, rapport kommer om det :biggrin:

5 kommentarer till “Nya tag…”

  1. Ja på måndag ska vi träna både störning å annat. Kanske lite ruta f Troll?!
    Jag tror absolut ni ska fortsätta på spåret “konkurens”! Han kommer snart att slåss för apporten!;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *