Premiär och lite till…

Igår var det premiär för ridhusträningen, alltid lika kul att träffa klubbkompisarna 😆
Tog “bara” med mig Hugo denna gång, tycker det är skönt att focusera på en vovve ibland.
Vi har inte tränat så mkt agility de senaste veckorna eftersom jag tycker att det är lite väl halt på planerna.
Det tycks passa Hugo perfekt, han var helt sjövild och lite svår att styra på banan, jag hann liksom inte med, wiiiiiiii vad jag älskar när han är vild o galen :w00t:
Emellan varven när det var nån annan som körde banan tränade vi lydnad, han är såååå duktigt min goa grabb :wub:

Näää nu är det väl min tur eller....

Idag när jag var på min eftermiddags runda med vovvarna passade jag på att träna på ett fält, båda killarna var supertaggade så det var kanonkul.
Som vanligt är jag helt uppe i träningen och ser inte så mkt vad som händer runt omkring så jag missade att den värsta medlemmen i “borderterrier maffian” var på väg åt vårt håll :getlost:
Ser henne först när jag vänder mig om efter att jag satt Axel för en lååååång inkallning.
Och vad gör idioten, inte Axel utan bordermatten, jo i s f att ta gångvägen så ska hon naturligtvis snedda tätt bakom Axel, hon var inte mer än 3 meter ifrån, snacka om att djävlas :devil:

Vad gör min duktiga Axel, han tittar till på hennes vovvar, som hon som tur var hade i koppel för en gångs skull, focuserar sedan direkt på mej, min lilla fina grabb. Jag kallar in och han kommer i 100 knutar. Hon såg rätt snopen ut bordertanten och jag kunde knappt hålla mig för skratt 😉
För den bedriften fick Axel en godisjackpot, duktig grabb. Hugo, som jag platsat medans jag körde Axel, han satt som ett tänt ljus och fick ta del av jackpotten han med, har jag sagt att jag ääääääääääääääääälskar mina skäggisar :wub:

1 kommentar till “Premiär och lite till…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *