Skäggkillarna på agilitybanan

I helgen har vi tävlat agility i dagarna två på Märsta-Sigtuna BK. Tur med vädret hade vi, precis lagom varmt.
Lördagen blev minst sagt en heldag, Axel startade ca halv 10 i sitt första lopp och Hugo körde sitt sista omkr 4.
Som tur är var det fullt med klubbkompisar att mingla med mellan loppen 😆
Anna Müller var domare i ngr av klasserna och hade ritat riktigt roliga banor :biggrin:
Axel var först ut på lördagen och första loppet var i agilityklassen, det gick verkligen superbra, han har blivit så duktig min lillgrabb :wub:
Hade jag inte klantat mig på näst sista hindret, jag sa “fram” i s f “hopp” så Axel sprang förbi, inte särskilt smart av mig esom han inte kan framkommandot, klanttant :blush: , 5 fel och placeringen 7 av 66 starter, inte så illa ändå.
Samma sak hände i Axels hopplopp, felfritt till sista hindret och jag gör samma sak igen :getlost: , 5 fel och placering 17 av 60 med en riktigt hyfsad tid, kul.
Hade jag inte klantat mig och vi gått felfria hade vi haft en pinne i varje lopp, jag måste skärpa till mig till nästa tävling!!
Riktigt nöjd är jag med kontaktfälten på båda killarna, även om dom inte är perfekta så funkade dom kanon!!!

Här kommer Axels agilitylopp

Axels hopplopp

Även om tävlingen rullade på i bra fart så blev det ganska lång väntan för Hugo innan det var hans tur, tyvärr blir han minst sagt seg vilket visar sig på tiden, dessutom är han ju ingen raket även när han kutar på :ermm:
Agilityloppet var lite segt med stora svängar och dessutom gick han ur slalom 2 pinnar från slutet :shocked: , så det var bara att ta om och då blir herrn lite sur och då går det inte fort, sekunderna tickar iväg snabbt. Placering 10 av 35 starter.
Hopploppet var en riktigt rolig springbana men Hugo var inte alls sugen på att springa, felfritt lopp men vi drog på oss 7 sekunders tidsfel så vi var rökta…

På söndagen var det bara Hugo som skulle tävla så det blev ingen tid att sega till sig på.
Först ut var agilityloppet, startnr 17 och vi är första nollade ekipaget och vi klarar dessutom tiden, wiiiiiiiiiiiiiiiiiii :happy: . Där satt den, vår andra pinne i agility2an och vår första pinne på 2 år, tack för det. Placering 2 av 29 startande, han kan om han vill :wub:
Hopploppet var oxå helt ok men gick lite långsammare, det var en riktig springbana med långa raksträckor, där har vi inte en chans mot alla bc, vi nollade men fick tyvärr tidsfel. Placering 12 av 24 starter.

Hugos “pinne” lopp

1 kommentar till “Skäggkillarna på agilitybanan”

  1. Fasen va snyggt pinneloppet var! Kul å se eftersom jag missade det live. Kanske bra att du fick jobba ifred… (fniss) :biggrin:
    Axel går galet fint han oxå. Det blir spännande att se honom framöver! Grattis!!!
    ps. Uuuunderbara bilder i förra inlägget! Skulle ge vad som helst för att få vara med Kiri på en sån strand!!! Härligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *