Hoppa till innehåll

Aldrig är man nöjd eller…

Fast idag är jag faktiskt riktigt nöjd och belåten åt min lillgrabb Axel :wub: .

Idag gjorde vi debut i lydnadsklass 1 på hemmaklubben Väsby. Det var ett antal år sedan jag tävlade lydnad, sisådär 12-13 år, så jag får väl räkna mig till debutanterna.

Ganska varmt att tävla men Axel var pigg och glad, coaching fick jag att träningskompisen Jessica, stort tack för det :biggrin:

Totalt 7 startande i vår klass, vi startade som nr 4.

Platsliggningen gick kanon även fast 2 tikar reste sig och gick till sina förare och en 3:e var lite trasslig och orolig. Axel kollar på dom som reste sig och ligger lugnt kvar, duktigt grabb 😎

Tyvärr fick vi dubbelkommando på uppsättningen efter platsliggningen så poängen blev 9½.

Linförigheten fick vi en 8a på och det är jag nöjd med, vi har haft lite trassel med språngmarschen men den gick kanon idag!!!

Apporteringen blev bara en 5a, Axel tyckte att den splitternya apporten var lite mysko, men han tog den till slut och höll den fint.

I övrigt klantade jag mig vid 2 marschantränden så vi fick dubbelkommandon där :blush:

Vi kom i a f på en hedrande 2a placering av de 7 tävlande :w00t:

På prispallen i första tävlingen, wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, men tyvärr 1 ynka poäng från ett 1a pris, men jag är så nöjd med min lillgrabb :heart:

Tycker han ser rätt nöjd ut själv :happy:

Axel poserar med sina priser, en fin plakett och en flashig fleecefilt

3 kommentarer till “Aldrig är man nöjd eller…”

  1. Grattis, vad ni är duktiga. :biggrin: Bara en ynka poäng ifrån. Det blir nästa tävling. Kan ju vara bra att tävlingsträna lite innan 2:an 😉 Vad duktigt med en 8:a på linförigheten. Det ger många fördelar med en bra linförighet/fritt följ.

    Ha det gött i värmen!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *