Cirkuskonster och lite "allvar"

Axel har blivit en riktig hejjare på att balansera på nyckelpigan som är fylld med luft. Den är allt annat än stabil men han är supersäker och ruskigt söt när han står på den. Kanonbra träning för bl a hans armbågar.

Hugo däremot tycker att den är lite äcklig och vill bara stå på den med frambenen, lite konstigt faktiskt med tanke på att Hugo inte har några som helst problem med agilitygungan, Axel däremot gillar inte när gungan rör sig.

Igår var det avslutning på Axels lydnadskurs för Katarina. Jösses vad hon är duktig den tjejen. När vi har stött på patrull i lydnaden så har Katarina alltid en vettig lösning på problemet.

Igår provade vi på att köra hela klass I tävlingsmässigt, något vi aldrig gjort tidigare. Jag säger bara, WOW va Axel var duktig, bra fokus trots diverse störning. Jag blev riktigt imponerad och faktiskt Katatrina oxå. Det som vi måste träna på är bl a ingångarna eftersom Axel satte sig lite snett. Har inte tränat det på länge. Även ställandet behövs tränas på eftersom Axel sätter sig när jag ställer upp bredvid.

Katarinas kommentar var riktigt trevlig, “nu är det inte långt kvar till tävlingsdebuten”, tack för det!

Förhoppningsvis blir det en fortsättning på kursandet i höst, jag håller tummarna!

1 kommentar till “Cirkuskonster och lite "allvar"”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *