Hoppa till innehåll

Agilityhelg

Bättre sent än aldrig, det har varit mycket senaste veckan kan man lugnt säga, inte ens hunnit uppdatera bloggen efter tävlingshelgen förra veckan :ermm:
Helgen startade tidigt, för i torsdags var det dags för “Toppa Formen” med Hugo.
Superkul var det och pigg vovve hade jag :w00t:

Sedan tillbringade vi fredagskvällen på klubben för då gick finalen i Vårcupen. Loppen var verkligen inget att skryta med, min handling var som bortblåst och Hugo vissnade såklart, men vi kom i a f på delad 2a plats totalt i Vårcupen (large) och i båda loppen för kvällen kom vi 3a.
Axel vann Blåbärsklassen i Vårcupen, oxå det i large, kul.
Hemma vid 22,30 :sleeping:

Upp i ottan på lördag för att vara på klubben kl 0700, dags för vår officiella tävling, klass I och II. Jag skulle både vara funkis och tävla med båda mina killar, Axel i klass I och Hugo i klass II.
Trevlig dag blev det men mycket att göra runt omkring tävlandet var det, men det är riktigt kul för vi är ett härligt gäng på Väsby :wub:

Började med Axel och hoppklass I, han skötte sig bra men vi diskade oss eftersom jag drog på oss 3 vägringar, synd att jag “tappar” armen hela tiden för då tar inte Axel hindret, måste verkligen skärpa till mig på den punkten. Rackarns bra slalomingång och slalom fick vi till i a f :biggrin:

Här är Axels hopplopp, helt ok tycker jag. Roligast med filmen är kommentarer från klubbkompisen Åhza som filmar och alla glada tillrop :silly:

Axel fick vila i bilen efter sitt hopplopp och när jag skulle värma upp honom för agilityloppet så var han halt, stackars min lilla kille, stukat tån eller nåt, så det blev inget agilitylopp för hans del 🙁

Sen var det Hugos tur, det gick i a f bättre än fredagkvällens lopp. Lite segt i vissa svängar men är rätt nöjd ändå, vi kom 3a i agilityloppet men fick 5 fel för att Hugo missade kontaktfältet på uppfarten till balansen, mitt fel som vanligt :blush:

I hopploppet diskade vi oss, tanken var att han skulle ta tunneln till vänster men Hugo hittade värsta målrakan alldeles på egen hand, hihihihi.

En av klubbkompisarna, Patrik Asp, har tagit massor med bilder på bl a Hugo under lördagens tävlingar (tyvärr så fastnade inte Axel på någon bild), här kommer 2 av mina favoriter 🙂

Hugo in action på A-hindret

Tunnel action

Egenhändigt fotade rosetter, helgens skörd blev inte så illa :happy:

Den största gul/blåa vann Axel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *