Fullmatad helg…

Lördagen började med sista delen av handlingskurs lyx, kursledare Anna Müller. Båda killarna fick följa med, behövde en vovve att alternera med eftersom Hugo blev så trött i skallen förra gången :sleeping:

Det blir ruggigt många övningar och spring när vi bara är 4 st på kursen. Visade sig vara en bra idé. Axel skötte sig toppen och Hugo med förstås :wub:

Övningarna för dagen kallades för “tvingade bakombyten”,  ja jösses vad mycket nytt det har kommit bara på senaste året, ibland känner jag mig helt snurrig :dizzy:

Fick till det helt ok efter några försök med tanke på att ingen av vovvarna hade testat detta förut, dom är såååå läraktiga mina skäggkillar!!! Kan ju vara så att jag har blivit “lite” bättre på handling och att det är därför vovvarna är så duktiga :whistle:

Här kör Hugo, min goa agilitykille :heart:

Här är det Axels tur, tycker att han är såååå duktigt min lillbebis :wub:

På söndag var det dags för sista ridhusträningen, tog bara med mig Hugo eftersom Axel var lite seg efter lördagens kurs.

Jag var ansvarig och det var dags för bana. Hade plockat ihop en lagom trixig bana från tävlingen på Sundby Gård. Den blev perfekt och dessutom var den lätt att vända och köra från andra hållet. Jag fick till både en jakko och en tysk :w00t:

Efter 1,5 timmes spring på banan var det dags att lasta och flytta samtliga hinder tillbaka till klubben. Inga problem att få in allt i bilen, trots att den var en storlek mindre än i höstas när vi körde till ridhuset. Himla tur att man är van att packa semesterbilen, hihihi

Så från och med nu är det utomhusträning som gäller :biggrin:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *