2 st bullar

Vi fick besök av Carro och hennes kompis, Jasmin med sin bulletjej, Greta, 7 månader.

Jag säger bara det, herregud vilken duracell kanin. Tiquila var oxå med, både hon och mina skäggisar var måttligt roade. Dom var hos oss dryga halvtimmen och på den stunden var inte Greta stilla en enda sekund, fram och tillbaka, kastade sig över närmaste hund, hoppa på oss, upp på trappan, ut i snön, som sagt inte en lugn minut, puh.

Axel tyckte att hon var lite väl påflugen för Greta hade svårt med att anpassa hastigheten när hon skulle lukta Axel i rumpan så det blev lite väl burdust, hihi

Tiquila tar tag i Greta ganska ordentligt när hon tycker att det räcker men det behövs när man är bullterrier. Jag kommer så väl ihåg när Franz fick nog av Tiquila när hon var valp, då var det bara att ta till hårdhanskarna men så fick han ordning på henne direkt. Tiquilas stora idol var alltid Franz trots alla snytingar hon fick som liten. Om Franz bara slängde en blick på henne så var lyckan total, fick hon dessutom ligga nära honom så höll hon på krypa ur skinnet av lycka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.