Om oss

 Jag heter Ulla och bor tillsammans med min man Thomas i Täby.

Våra största intressen, förutom våra hundar, är att åka skidor, både på längden och utför. Vi åker till Åre ett antal ggr per år. Dessutom är vi mycket ute och bilar, främst i Europa. Vovvarna har vi alltid med oss.

Vi har två utflugna barn, Tomas och Caroline. Även barnen är ”hundbitna”.

Tomas har en mellis som heter Winzton som är född i augusti 2006 och kommer från Kennel Argenta.

Caroline har en bullterrier (rödbrindel) som heter Tiquila, från Kennel Tarzeys, hon är exakt lika gammal som Hugo , dom har haft mycket roligt ihop.

Min allra första schnauzer hämtade jag på hösten 1975. Det var en riesen som lystrade till namnet ”Cito”. En mycket speciell kille som bara var mattes hund. Dessvärre fick jag ta bort honom i tidiga år, han blev 6 år.

Vår första mellanschnauzer, Franz, kom till oss i oktober 1995. Franz heter egentligen Wellfiths Chalahan och är uppfödd av Susanne Almén, Kennel Wellfith, Brottby. Franz lämnade oss i stor sorg och saknad i mars 2009. Franz blev 13,5 år.

Vår andra ”mellis” kom till oss i september 2005. ”Hugo” fick jag efter mycket tjat av min man som födelsedagspresent, eftersom det var det enda som jag önskade mig i 50 års present! Maken hade så att säga inte så mycket annat att välja på. Konstigt nog har det blivit husses hund.

Hugo heter egentligen Caudatus Hugo Boss och är uppfödd av Susanne Lundberg, Kennel Caudatus, Huddinge. Susanne är en jättetrevlig uppfödare, mycket mån om valparna och valpköparna med för den delen.

Vår tredje ”mellis” var egentligen inte planerad att komma förrän farbror Franz tackat för sig, men ödet ville annorlunda. Fick en parningsförfrågan från Susanne Almén, Kennel Wellfith. Hugo skulle bli pappa, ett sånt tillfälle kan man bara inte missa eller hur?

Hugos son, Axel, kom till oss i september 2008. Axel heter Wellfiths Riordan Royce i stamtavlan, vilket ungefär betyder, den lille poeten, och det är han verkligen!

Vår fjärde ”mellis”  :w00t: landade bokstavligt talat hos oss i augusti 2018, Theo kommer från Kennel Alarm Beskyd i Tjeckien, uppfödaren heter Lenka!

Theos fin namn är Nugget Alarm Beskyd :wub:

www.smallarupproret.se