månadsarkiv: mars 2011

Fullmatad helg…

Lördagen började med sista delen av handlingskurs lyx, kursledare Anna Müller. Båda killarna fick följa med, behövde en vovve att alternera med eftersom Hugo blev så trött i skallen förra gången :sleeping:

Det blir ruggigt många övningar och spring när vi bara är 4 st på kursen. Visade sig vara en bra idé. Axel skötte sig toppen och Hugo med förstås :wub:

Övningarna för dagen kallades för ”tvingade bakombyten”,  ja jösses vad mycket nytt det har kommit bara på senaste året, ibland känner jag mig helt snurrig :dizzy:

Fick till det helt ok efter några försök med tanke på att ingen av vovvarna hade testat detta förut, dom är såååå läraktiga mina skäggkillar!!! Kan ju vara så att jag har blivit ”lite” bättre på handling och att det är därför vovvarna är så duktiga :whistle:

Här kör Hugo, min goa agilitykille :heart:

Här är det Axels tur, tycker att han är såååå duktigt min lillbebis :wub:

På söndag var det dags för sista ridhusträningen, tog bara med mig Hugo eftersom Axel var lite seg efter lördagens kurs.

Jag var ansvarig och det var dags för bana. Hade plockat ihop en lagom trixig bana från tävlingen på Sundby Gård. Den blev perfekt och dessutom var den lätt att vända och köra från andra hållet. Jag fick till både en jakko och en tysk :w00t:

Efter 1,5 timmes spring på banan var det dags att lasta och flytta samtliga hinder tillbaka till klubben. Inga problem att få in allt i bilen, trots att den var en storlek mindre än i höstas när vi körde till ridhuset. Himla tur att man är van att packa semesterbilen, hihihi

Så från och med nu är det utomhusträning som gäller :biggrin:

Sol i Åre

Vi tog en tur till Åre och hade supertur med vädret. Sol i fem dagar, härligt :biggrin:
När vi inte varit ute och busat på isen eller i backen med vovvarna så har dom varit mycket på balkongen, där har dom full koll på vad som händer utanför, framför allt vad som händer på isen och där händer det mycket, där kör skotrarna kors o tvärs, en och annan skidåkare tar sig runt i spåret, här landar även glidflygarna från Åreskutans topp och det finns massor med hundar, underhållning hela dan m a o :biggrin:
En dag tog vi med grabbarna bus i milspåret, herregud vad dom kutar, inte konstigt att dom blir trötta.
Trodde nog att våren kommit lite längre när vi kom hem, men inte det inte. En månad till, då är nog våren här på riktigt :lol:

Grabbarna bus njuter i solen och har full koll vad som händer på isen

Vi åkte en tur i milspåret, här blir det godisutdelning.

Så här fina istappar får man i skägget när man kutar milen

Så här trött blir man när man kutar i milspåret, Axel har slocknat med favvoleksaken nära till hands

Axel är busig och håller på att krypa ur skinnet, Hugo tittar på.